Wat nog meer?

Grote Muil, Dikke Lip (naar het bekende Rotterdamse spreekwoord).

Na hun succesvolle eerste theatertournee werd het hoog tijd voor een tweede tour van K&M. Deze hebben ze de afgelopen 2 seizoenen met veel plezier en succes gespeeld. Het komend theaterseizoen gaan de dames zich bezinnen op een Kerstshow of misschien wel een cabaretdiner, maar voor de ‘die-hard’-fans willen zij heel graag nog 2x met hun Grote muilen in Amsterdam en in Rotterdam een dikke lip komen slaan!! Ofwel een hele korte verlengde reprise van "Grote Muil, Dikke Lip” is nog te zien in februari en maart 2019.

Misschien heeft u het niet zo in de gaten gehad, maar Ka en Mo hebben zich de afgelopen jaren ingehouden. Met veel pijn en moeite hielden ze hun mond stijf dicht.Ze hadden echt wel een heleboel te klagen, hoor; ze mogen de IKEA nooit meer in, Ruud Gullit is gestopt met voetballen, pubers zijn beperkt houdbaar binnen het gezin…En dan die pokkenzooi overal! Als echte rotterdammers was ‘ niet lullen maar poetsen’ hun motto. Dus poetsten ze gewoon door.                                                                                                                          Maar daar zijn ze klaar mee! Ka en Mo gaan voortaan zeggen wat ze denken. Tegen iedereen.

 Dit cabaretprogramma is een cursus Grote Muil. Oftewel een workshop Dikke Lip, want als je zegt wat je denkt, dan kun je een klap verwachten.

 Grote muil, Dikke lip: een hilarisch cabaretprogramma van twee Rotterdamse zangeressen met het hart (eindelijk) op de tong!

Flyer K&M-GroteMuilDikkeLip-front

Grote Muil, Dikke Lip

Na 2 jaar zeer succesvol de Nederlandse theaters te hebben overvallen met  “Grote Muil Dikke Lip”, is deze voorstelling nu ook  in te huren voor uw feest of partij.  

In heel Nederland zijn al vele mensen geholpen met deze cursus 2.0, waarbij men leert hoe men  een grote muil kan hebben, maar niet bang hoeft te zijn voor de klappen die komen gaan! De cursusleidsters Karen en Monique hebben het hart eindelijk op de tong, en zodoende komen uw gasten volledig verfrist en geļnspireerd uit uw bedrijfsfeest.

 

Dit programma is in te huren voor minimaal 30 minuten, en maximaal 2x 45 minuten.

 T© Karen Levin 2011